HELP

Jij wilt graag wat meer advies, geen probleem! Op deze pagina vindt je achtergrondinformatie en meer uitleg zodat jij beter kunt bepalen welke producten passen bij jouw situatie. Maar daarnaast help ik je ook graag persoonlijk verder via de telefoon (tijdens kantooruren) of e-mail. Neem gerust contact op!

Bel of app Barbara van PictoMix: 06-40 555 052

Mail Barbara: info@mijndagritmepictogrammen.nl

 

Keuzegids

1. Kies je planbord. Kies uit een dagplanbord, een weekplanbord of een routinebord.

Een dagplanbord is geschikt voor jonge kinderen (2-5 jaar) en voor iedereen die gedoseerd informatie wil ontvangen. Een dagplanbord is de simpelste manier van gevarieerd plannen.

Een weekplanbord is geschikt vanaf 5 jaar en is geschikt als je een stapje mee wilt. Dit bord is handig als je activiteiten vooraf aan wilt zien komen en werkt eigenlijk als een agenda. Met de witruimte bovenaan onze borden heb je wel ruimte voor het weergeven van een vaste dagroutine. Zo kun je bijvoorbeeld een ochtendritueel plakken bovenaan het bord, die geldt voor elke ochtend. Bij de dagen van de week plak je dan alleen nog de picto's met de geplande activiteiten die daarna plaatsvinden.

Een routinebord is een planbord met een vooraf vaststaande indeling. Onze borden bieden ruimte voor 8 picto's. Je plakt hierin bijvoorbeeld het ochtend- of avondritueel, of een stappenplan voor het zelf douchen. Het routinebord werkt het best als je er zo min mogelijk veranderingen aan maakt. Zo kan de vaste routine inslijten en aangeleerd worden.

 

(meer info volgt zsm)

 

 

© 2014 - 2024 PictoMix - picto's & planborden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel