MOOI PLANNEN DOE JE MET PICTOMIX!
Een goede en effectieve planning is voor iedereen verschillend. Werk je bijvoorbeeld liever met een dag- en/of weekplanning? Wil je de leesbaarheid; dus het bekijken van je pictogrammen, horizontaal of verticaal? Welke kleur past het beste bij je interieur? Hoeveel plek heb je om je bord op te hangen? Wil je een uitgebreide planning of is een beknopte versie al prima? In deze webshop vind je allerlei verschillende kleuren, indelingen en groottes borden.

ROUTINES
De kracht van een routine ligt in het herhalen van de verschillende stappen zodat ze na verloop van tijd een automatisme worden. Denk hierbij aan een ochtend- en/of avondritme. Bij alle planborden is er een witruimte bovenin vrijgemaakt voor dit soort ritmes. Natuurlijk kun je deze witruimte ook gebruiken voor andere mededelingen zoals huisregels, het seizoen of de maand waarin we leven.
Om een ritme goed aan te leren zijn er ook routinewijzers, dat zijn speciale bordjes waarop je 8 stappen kunt weergeven. Ook hier zijn er weer verschillende designs verkrijgbaar.

PLANHULP: TIPS - Hoe maak ik een goede planning? Lees hier de tips van PICTOMIX om een goede planning te maken!

 

© 2014 - 2024 PictoMix - picto's & planborden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel