MOOI PLANNEN DOE JE MET MDP!
Een goede en effectieve planning is voor iedereen verschillend. Werk je bijvoorbeeld liever met een dag- en/of weekplanning? Wil je de leesbaarheid; dus het bekijken van je pictogrammen, horizontaal of vertikaal? Welke kleur past het beste bij je interieur? Hoeveel plek heb je om je bord op te hangen? Wil je een uitgebreide planning of is een beknopte versie al prima. In deze webshop vind je allerlei verschillende desgins, indelingen en groottes borden.

RITMES & RITUELEN
De kracht van een ritueel ligt hem in het herhalen van de verschillende stappen zodat ze na verloop van tijd een automatisme worden. Denk hierbij aan een ochtend- en/of avondritme. Bij alle planborden zijn er borden waarbij er een witruimte bovenin vrijgemaakt is voor dit soort ritmes. Natuurlijk kun je deze witruimte ook gebruiken voor andere mededelingen zoals huisregels, het seizoen of de maand waarin we leven.
Om een ritme goed aan te leren zijn er ook ritmewijzers, dat zijn speciale bordjes waarop je 8 stappen kunt weergeven. Ook hier zijn er weer verschillende designs verkrijgbaar.

PLANHULP: TIPS - Hoe maak ik een goede planning? Lees hier de tips van MDP om een goede planning te maken!

 

© 2014 - 2021 MDP ; Mijn Dagritme Pictogrammen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel