De tropenjaren, ...oftewel: 'Het jonge gezin'

Het jonge gezin is hectisch. Het wordt niet voor niets bestempeld als 'de tropenjaren'. Kinderen staan in de basis van hun leven. Het leren van de basistechnieken, zoals praten, zindelijk worden, schrijven...het gebeurt allemaal in een razend snel tempo.

 

Met de leuke en educatieve producten van MDP kun je makkelijker je drukke leven managen en structureren. Bovendien help je je kind bij het ontwikkelen van tijdsbesef en het ontdekken van de wereld. Of bevorderen de zelfredzaamheid van je kind en krijgen jij en je kind meer inzicht in het gevoelsleven van je kind. 


'Mooie hulpmiddelen'

Naast de uitgebreide collectie KIDSPICTOS heb ik allerlei andere hulpmiddelen ontworpen om het dagelijks leven op een creatieve, leuke manier te managen en te structureren. Producten zoals bijvoorbeeld de aftel-, stimulerings & belonings- of attentiekaarten. Of de gevoelsproducten in samenwerking met Linda Honing van Sterk in Opvoeden, waarmee je mooie inzichten geeft in het gevoelsleven van een kind. 

'Met de rust die deze producten creëren maak je ruimte voor belangrijkere zaken, zoals genieten van je gezinsleven'
Magic Mia & Mighty Mushi! 

De guitige Mia & Mighty zijn twee karakters waarin kinderen zich makkelijk kunnen verplaatsen. Ik heb deze karakters speciaal ontworpen om de producten voor kinderen t/m 10 jaar te illustreren en te visualiseren.
Zo wordt het werken met de hulpmiddelen, het plannen en structureren leuk voor een kind.

 

         

 

© 2014 - 2021 MDP ; Mijn Dagritme Pictogrammen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel