Kortingspakket

Slaapritueel XL Mix Mia & Mighty

Vorige Artikel 7 van 8 Volgende
€ 13,95 (inclusief 21% btw)

Een goede nachtrust is belangrijk om de volgende dag lekker te kunnen spelen, grote te groeien, sterk en gezellig te zijn. Tijdens het slapen wordt de batterij weer opgeladen, zodat je de volgende dag weer energie hebt. Het kan zijn dat het soms (of heel vaak) niet lukt om in slaap te vallen. Zeker in deze tijd met alle zorgen en onrust in de wereld. Het kan allerlei oorzaken hebben, zoals een vol hoofd, zorgen ergens over, je bent nog te wakker of je bent bang voor iets of iemand. Ook groeipijnen kunnen een rol spelen.

Natuurlijk is er niet voor alles gelijk een oplossing te vinden en met diepgaande problematiek raden we je aan de hulp van een specialist te zoeken, maar dit stappenplan kun je een goed ritueel aanleren om een echte slaapkampioen te worden.

Met deze 12 magneet pictogrammen maak je het (4 stappen in 12 stappen) slaapritueel op een planbord inzichtelijk en weet een kind welke stappen er in welke volgorde er gevolgd dienen te worden. Naast deze 12 pictogrammen krijg je er een kaart bij waarop aan de ene kant alle stappen uitgebreid uitgelegd worden en ook waarom het belangrijk is om een goed en vast slaapritueel te hebben. Op de andere kant wordt er op een speelse beeldende manier de 4 stappen weergegeven.

Formaat pictogram: 4,9 x 4,9 cm p/stuk
Materiaal: Full Colour bedrukte hoge kwaliteit magneetfolie

Formaat kaart: 20 x 20 cm
Materiaal: Full Colour, 2 zijdig, 350 grams

Inhoud pakket Slaapritueel Mighty & Mia:

1X Avondeten
1X Geen beeldscherm
1X Iets doen!
1X Schrijven
1X Sterren kijken
1X Babbelen
1X Knutselen
1X Klaarmaken
1X Naar de WC
1X Handen wassen
1X Uitkleden
1X Wassen
1X Pyjama aan
1X Tanden poetsen
1X Ontspanning
1X Bedje in
1X Samen lezen
1X Dromenland
1X Slaap lekker
1X Slapen

+ 1X Slaapritueel kaart / Uitleg 4 stappen slaapritueel

Mocht je een nog uitgebreider slaapritueel ervan willen maken kun je eens kijken bij de activiteiten of bij de pictogrammen van de avond

© 2014 - 2021 MDP ; Mijn Dagritme Pictogrammen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel