Gevoelsspel - Kaartenspel

Vorige Artikel 7 van 7
€ 15,50 (inclusief btw)

HET GEVOELSSPEL - bedacht en ontworpen door kindercoach Linda Honing & ontwerpster, ervaringsdeskundige Sanne Dols (eigenaresse van MDP :))

Het gevoelsspel is een kaartenspel met 29 verschillende emoties onderverdeeld in drie verschillende kleuren; groen, orange en rood. Deze kleuren zijn gebaseerd op het stoplicht systeem, een veelgebruikt systeem om kinderen op een visuele manier meer inzicht te geven in hun gevoelswereld.

KIND
Het spelen van het spel leert een kind gevoelens te herkennen, te begrijpen of onder woorden te brengen. Een kind krijgt meer grip op eigen gevoelens en emoties, leert situaties op te lossen en zich in te leven in anderen.
OUDER, BEGELEIDER, DOCENT of COACH
Als ouder, begeleider, docent of coach krijg je meer inzicht in het gevoelsleven van een kind, kun je betere ondersteuning bieden in de verwerking (emotieregulatie) en stimuleer je de zelfredzaamheid en de sociaal emotionele ontwikkeling van een kind!

Door middel van speelse vragen en kleine opdrachten (tekenen, vertellen of uitbeelden) laat je een kind nadenken en open je een gesprek over zijn/haar gevoel...en zorgt dit voor hele interessante inzichten bij zowel kind als volwassene!

Je kunt het spel op meerdere manieren spelen en in verschillende situaties. 1 op 1, in een groep, op school, thuis en in een praktijkomgeving.

Inhoud:

1X Gevoelsspel
Formaat kaarten 8x8 cm

1X Handleiding

1X Geplastificeerde gevoelstmeter

 

  

© 2014 - 2021 MDP ; Mijn Dagritme Pictogrammen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel